smittevern-megazone

Vi måtte stenge dørene 12. mars. 
Det har vært en lang periode hvor vi har måttet holde stengt. Før vi fikk beskjed fra myndighetene om å holde stengt, hadde vi allerede startet å avbestille bookinger. Det er viktig for oss at ingen blir syke når de har det gøy hos oss. Et par dager senere var alle bookinger ringt opp og samtlige fikk forklart situasjonen.

For en fantastisk dugnad
Det er helt fantastisk å se hvor flinke vi er sammen. Hele Oslo stengte ned og vi har alle vært flinke til å holde oss hjemme. Sammen har vi minimert smittefaren, og R-nivået er nå så lavt som aldri før.
Vi har derfor gleden av å åpne senteret igjen fra 1. Juni.

Smitterventiltak på Megazone
Selv om smittefaren er minimal, ønsker vi å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Antibac-stasjon ved inngangen. Vi desinfiserer også hele lokalet med en fogger  som legger seg overalt og fjerner/dreper virus. Dette er utstyr vi har investert en god del penger på, for å gjøre det sikkert for våre gjester og ansatte. Det er også skiltet flere steder i lokalet hvor viktig det er å holde 1m avstand. Vi tilrettelegger så grupper får briefing med minimum 1m mellomrom.. Inne i hallene har man flere meter avstand. Paintballmarkører, masker og laserutstyr blir desinfisert flere ganger om dagen. Vi kjører senteret på halv kapasitet, så det ikke blir for mange mennesker samtidig.

Barnebursdager
Vi gjennomfører nå barnebursdager nesten som normalt. Man kan kun booke 2*20 min bursdag. Ved flere enn 10 barn, får dere utdelt begge bursdagsrommene. Da kan man fordele gjengen på to rom, så man slipper i sitte «trangt». Under briefing deles også gruppen opp i 2 gjenger. Del gjerne opp i 2 grupper før ankomst om ønskelig. Denne inndelingen kan også fungere som laginndeling.

Listet opp

 • Begrenset kapasitet på antall personer i lokalet
 • Begrenset antall sitteplasser for at alle skal ha min. 1 meters avstand til andre gjester
 • Stengt en hel hall, så det kun er et arrangement som er hos oss.
 • Pleksiglass i resepsjonen for å forhindre smitte ved kontaktpunkt mellom ansatte og gjester
 • Briefingen deles opp
 • God merking flere steder som påminner om å holde avstand
 • Flere ekstra stasjoner for håndvask/desinfisering
 • Spraying av lokalene med «Zoono», desinfiserende spray. Dette gjør flater bakterie/virusfrie i 30 dager. Samme som f.eks. hurtigruten bruker.
 • Hyppigere daglig renhold på alle kontaktflater (kortterminal, bord/benk og andre utsatte områder)
 • Regelmessig ATP måling (bakteriemåling) for å kontrollere at tiltakene blir gjennomført på en god nok måte.
 • Egne sjekklister på renhold

Vask hendene grundig, nys i albuen, hold avstand, hold deg hjemme om du er syk.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen 🙂

-Andreas Forvik
Daglig leder