Bursdager med laserspill

Laserspill gjør bursdagen på Megazone til den kuleste og mest spennende bursdagen i hele Bergen! Megazone har blitt et av de aller mest populære stedene for bursdagsfeiring og finnes allerede over 50 steder i Norge og Sverige.

Hos Megazone får du på deg en vest med tilhørende laserpistol. Sammen med laget eller om man spiller alle mot alle skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andres vester og pistoler. I vår spill arena pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner. Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene våre viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle! Bursdags deltakerne virkelig brukt energi og får opp både pulsen og adrenalinet. Laserspill hos Megazone er helt ufarlig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill og er ikke farlig.

Perfekt for bursdagsfeiring for gutter og jenter – eller kanskje skal dere ha med hele klassen?!?!

Dere får hele salen for dere selv, og er det plass kan både søsken og foreldre være med.

  • Kjempemoro lagspill!
  • Bursdagsfeiring fra 6 år og oppover.
  • Ufarlig lek og moro.

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter aktivitetene og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter på. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.