Firmafest med Laserspill

Firmafest med laserspill er den mest populære arrangementformen for julebord, kickoff og – nettopp – firmafester! Konkurransemomentet er på topp i firmafest med laserspill . Supert grunnlag for teambuilding. Perfekt for små og store grupper, med flere ulike oppsett som turneringer, lagspill og konkurranse!

Megazone har det beste og nyeste utstyret som finnes i lasertag / laserspill verden i dag. Nå har det endelig kommet til Bergen! Velkommen til en ny høyteknologisk spillearena med opptil 26 spillere! Hos Megazone får du på deg en vest med tilhørende laserpistol. Sammen med laget eller om man spiller alle mot alle skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andres vester og pistoler. I vår spill arena pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner. Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene våre viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle!

Hva med en styrkedrikk i pausen?

Megazone har alle rettigheter – vi serverer det dere ønsker.
Vi kan også ordne bordreservasjon til firmaet om dere ønsker det.

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter maten og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.