fbpx Skip to content

Book drop-in for vennegjengen. Da er dere sikret plass hos oss.

Operation-mindfall-megazone-oslo

Operation Mindfall

Vil dere virkelig sette samarbeidsevnene på prøve? Vi er de første i Norge som tilbyr dette unike og morsomme interaktive spillet. Utendørs escape-game! 

megazone-drop-in

Laserspill/Lasertag

Vi var de første i Norden som lanserte laserspill/lasertag. Flere tusen vennegjenger har spilt laserspill/lasertag hos oss. En morsom aktivitet som passer for alle.

barnebursdag-oslo-innendørs-paintball

Innendørs-paintball

Er dere en tøff gjeng som tåler noen blåmerker? Da er dere velkomne til å prøve ut Innendørs-paintball hos oss. Gummikuler! Mye adrenalin og en morsom aktivitet.

utendørs-paintball-firmafest-oslo

Utendørs paintball

Vi har Oslos største utendørs paintballbane kun 15 min utenfor Oslo sentrum. Her kan dere samle gjengen til en herlig dag i skogen. Vi stiller med alt av utstyret dere trenger for å spille.

3-kamp-firmafest-oslo-megazone

1,2 eller 3-kamp

I vår underetasje i Oslo sentrum har vi dobbel rodeookse, hinderløype, q-tipfight og sumodrakter. Dette kan kombineres med laserspill eller innendørs-paintball.

magic-portal-escape-game-oslo

Magic Portal

Magic Portal er et interaktivt escape-game som spilles ute i Oslo. Alle møter i sentrum på Megazone hvor dere får utdelt utstyret. Gjenger på 3-5 personer hvor en foresatt må være med.