megazone-barnebursdag-oslo

Bursdagsfeiring med morsomme leker for barn

Er det noe alle barn ser fram til hvert år så er det sin egen bursdag. Det er ingenting som topper en ordentlig artig bursdagsfeiring som morsomme leker, gaver, latter og god mat. Hos Megazone gjør vi det enkelt å arrangere den beste bursdagsfeiringen for ditt barn. Vi tar flere fluer i en smekk for å gjøre bursdagsfeiringen så bra som mulig for både foresatte, bursdagsbarnet og gjestene.

Få med barna på laserspill, der de kan oppleve et spennende, intenst og morsomt spill. Er barna fylt 13 år og har tillatelse hjemmefra kan bursdagsfeiringen også inneholde et morsomt spill med innendørs-paintball. Sikkerhetsregler og spilleregler går vi grundig gjennom slik at alle får det med seg.

Alle muligheter for en perfekt bursdagsfeiring 

 

Laserspill er absolutt den store hitten for barnebursdager. Etter barna er ferdig lekt tar bursdagsfeiringen seg videre til et av bursdagsrommene. Her kan vi servere pizza og brus. Det følger også selvfølgelig med bursdagsgave til bursdagsbarnet. Kake kan man ha med selv.

Vi tilbyr også et interaktivt utendørs Escape game i Oslos gater. Dette kan også være en utmerket aktivitet for å engasjere barna i å tenke utenfor boksen på en artig måte.

Har du spørsmål angående vårt bursdagsopplegg er det bare å kontakte oss i Megazone i Oslo.