megazone-drop-in

Julebord med aktiviteter i Oslo

Om du leser dette, er du/dere kanskje på utkikk etter noe å finne på til årets julebord? Mange bedrifter og vennegjenger velger å legge aktiviteten til oss. Vi tilbyr flere forskjellige aktiviteter beregnet for julebord og som passer for alle. Vi har bar hvor vi kan servere dere noe godt i glasset i pausene. De fleste som kommer til oss velger å reise samlet til en nærliggende restaurant etter besøket. Her er utvalget stort da våre lokaler er midt i Oslo sentrum. 

Aktiviteter + julebord = Perfekt!

Om dere velger å spille laserspill, innendørs-paintball eller teste ut vårt utendørs escape-game Operation Mindfall, handler alt om samarbeid! Er dere en stor gjeng, deler vi inn i flere lag som skal konkurrere om å samle flest poeng og komme seg helt til topps i finalen. Det er ikke tilfeldig at stadig flere og flere nordmenn ønsker julebord med aktiviteter når vi alle har feiret julebord på tradisjonelt vis, kanskje litt for mange ganger? Da er vi i Megazone det perfekte valget!
Vi har firmaer og vennegjenger som er alt fra 10-150 personer hos oss. Er dere flere inn 60 stk, er det vårt utendørs escape-game som vil passe best. Man har også muligheten til å leie hele Megazone eksklusivt for en time eller to om det er ønskelig. Da kan vi sette frem noe enkelt å spise, snacks og holde baren åpen kun for dere. 

Det er fortsatt vanskelig for helter og heltinner å prestere max uten noe i magen!

Julebord med aktiviteter som laserspill og Innendørs-paintball

Megazone i Oslo var det første senteret i hele norden som starter med laserspill i 1993. Siden den gang har vi gjentatte ganger oppgradert utstyret. Alltid det nyeste og beste. Noen år senere lanserte vi innendørs-paintball hvor dere spiller med gummikuler. Da slipper man malingssøl og er klar til å reise rett videre uten å måtte skifte. Noe som er tilnærmet likt perfekt når dere tross alt skal feire julebord også. Du skal ikke måtte behøve å skifte og sette på finstasen på nytt igjen. Begge aktivitetene er lagspill hvor målet er å samle flest mulige poeng til laget. Under laserspill kan man også se hvem som er den beste individuelle spilleren. Flere velger og premiere laget eller den beste spilleren i etterkant av arrangementet. Det er alltid litt stas å bli kåret til den beste spilleren 🙂 

Operation Mindfall - for deg som ønsker utendørs aktivitet

Vi er de første i Norge til å tilby et såpass avansert og morsomt utendørsspill. I fjor hadde vi titalls bedrifter som ønsket å gjennomføre dette 2 timers oppdraget som en del av sitt julebord midt i Oslo sentrum. Dere blir delt inn i lag på 3-5 personer og får utdelt alt utstyr dere trenger hos oss, før dere setter i gang med oppdraget. 
I julebordsessongen er det som oftest kaldt i været og det er viktig å kle seg godt. Alt foregår utendørs i 2 timer. En bedre teambuildingaktivitet er vanskelig å finne. Alle som har vært innom gir oss fantastiske tilbakemeldinger. 
Dere kan lese mer om spillet og se film her: www.OperationMindfall.no 

Book aktiviteter og julebord tidlig

Det er veldig populært å gjennomføre aktivitet hos oss rett før jul. Bedrifter, vennegjenger men også mange bursdager er på besøk. Det er derfor anbefalt at dere planlegger i god tid og bestiller den datoen og tidspunktet som passer dere best. Under finner du direkte linker til bookingskjema. Trykk på teksten, så blir du sendt direkte til riktig side. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende julebord og egnet aktivteter for deg og dine venner og kollegaer!

Bedrift laserspill
Bedrift innendørs-paintball
Bedrift Operation Mindfall

Vennegjeng laserspill
Vennegjeng innendørs-paintball
Vennegjeng Operation Mindfall

Vi gleder oss masse til å treffe dere!