Paintball i Oslo

Er dere en gjeng i Oslo som elsker paintball, adrenalin og konkurranse? Har dere lyst til å teste ut hovedstadens største skogsbane? Megazone har et område ved Moxy hotellet på Hellerudsletta der vi starter med å gå gjennom utstyr, sikkerhetsregler og spilleregler. Etter dette er det opp dere å vinne kampen. Vi sørger for en opplegg hvor dere får spilt mest mulig paintball og vi tilbyr forskjellige scenarioer; ett-skudd, to-skudd og capture the flag. Med en soundbox skaper vi den riktige stemningen. 

Desidert råest, men også rimeligst

Bor du i Oslo og ønsker du å leie paintball-utstyr og selv stå for resten, er vi billigst i hovedstaden. Vi har alt dere behøver for å spille profesjonell paintball. Krav til leier at hen er fylt 18 år og kan fremvise legitimasjon. Ved henting gir vi en gjennomgang i hvordan man fyller luft og holder markørene rene og klare til kamp.   

Da vi jo bor i Norge er det ikke alltid at utendørs paintball er like fristende, og derfor har vi også en innendørsbane i Oslo sentrum. Vi starter, som alltid, med en detaljert gjennomgang av hvordan utstyret fungerer, hvilke sikkerhetsregler som gjelder og ikke minst selve spillereglene som skal følges dersom målet er å seire.

Når vi spiller paintball innendørs bruker vi “reball”, gummikuler uten maling for å unngå at ens tøy blir ødelagt. Alle spillere har ubegrenset antall kuler og man skal kunne forvente et blåmerke eller to under kampens hete.

Har dere spørsmål som ikke besvares i vår spørsmål/svar-seksjon er det bare å ta kontakt med oss via skjemaet på kontaktsiden eller send en e-post til [email protected]