Teambuilding som utfordrer

Operation Mindfall tar teambuilding til et helt nytt nivå der man får et bredt spekter av oppgaver og utfordringer der samarbeid står helt sentralt. Ved å kombinere AR- teknologi og geolokasjonsteknologi ligner spillet en blanding av “Escape Room” og skattejakt i Oslo sentrum. Med teambuilding som ikke bare fokuserer på samarbeid og utfordringer, men også gjør at deltakerne har det gøy, blir dette en opplevelse som vil bli omtalt ved kaffemaskinen i lang tid.

Da Megazone startet i Oslo i 1993 var vi de første i Norden som kunne tilby laserspill, og ny teknologi gjør at dette fortsatt er en populær teambuilding-aktivitet i dag. Vi deler inn lag og ordner et turneringsoppsett før dere setter i gang. Med større grupper vil det også bli pauser med servering underveis. Alle skudd blir loggført og hver spiller vil få en detaljert oversikt over deres prestasjoner.

Ønsker dere en teambuilding med mer adrenalin og tåler dere noen blåmerker, har vi både innendørs og utendørs paintball-områder. På Hellerudsletta kan du tilbringe en adrenalinfylt dag med dine kolleger i skogen. Vi sørger for å legge opp til en turnering med et par pauser underveis og alt etter hva dere ønsker, kan vi legge ut forskjellige scenarioer.

En populær teambuilding er også våre 3- og 5-kamper der vi kombinerer laserspill eller innendørs paintball med dobbel rodeookse, Q-tip, sumobryting og en utfordrende og morsom hinderløype. Dette er en utfordrende pakke med spennende aktiviteter. Underveis er baren naturligvis åpen og vi kan legge opp til en enkel servering om dere ønsker dette. 

Vi gleder oss til å lede dere gjennom en morsom teambuilding midt i Oslo sentrum!