Tips til aktiviteter som passer til teambuilding

Er du på jakt etter tips til teambuilding-aktiviteter som er spennende, morsomme og utfordrende? Megazone har lang erfaring med både store og små grupper, og vi setter gjerne opp et opplegg basert på deres behov og ønsker.

Ønsker dere å prøve noe helt nytt er vårt tips Operation Mindfall. Blant våre teambuilding-aktiviteter er dette den nyeste og det hele foregår ute i Oslos gater. Ved å bruke helt ny AR-teknologi og GPS skaper vi en helt unik opplevelse som er en blanding av “Escape Room” og skattejakt. Dere blir sendt ut i grupper på fem med en iPad og en koffert med hjelpemidler, og skal samarbeide for å redde verden og vinne spillet. Dette er det mest høyteknologiske spillet i Norge og perfekt til aktiviteter som teambuilding. 

Byens største paintballbane

Et annet tips, om dere ønsker å få pulsen opp, er paintball. Kun et kvarter fra Oslo sentrum, på Hellerudsletta, ligger byens største bane. Vi går nøye gjennom utstyr, sikkerhetsregler og spilleregler før vi starter og dere kan velge mellom tre scenarioer; ett-skudd, to-skudd eller capture the flag. Nå er det jo ikke alltid været spiller på lag og da er et godt tips å besøke våre innendørs paintballhaller. Det er også mulig å legge inn flere teambuilding-aktiviteter som vår utfordrende hinderløype, dobbel rodeookse, sumobryting og Q-tips.

Underveis vil det være pauser der man kan få drikke baren eller lettere bevertning om dette er ønsket. Våre dyktige medarbeidere sørger for ypperlig service og optimale rammer rundt deres besøk.

Har dere spørsmål om våre teambuilding-aktiviteter eller annet, er det bare å kontakte oss via skjemaet på kontaktsiden!