Vi pusser opp Megazone!

Fra 20.09.21 til ca 01.11 pusser vi opp Megazone. Det er store endringer som skal skje i området rundt oss. En del av prosjektet til statsbygg med sikring av regjeringskvartalet involverer oss. Noe av vår underetasje skal etterhvert bli gangfelt. Vi er derfor blitt nødt til å gjøre noen endringer:

-Resepsjonen som nå befinner seg i vår 2. etg skal flyttes ned. Ny inngang blir etterhvert rett ovenfor Rockefeller i Mariboes gate. 
-Hele resepsjonen oppe blir fjernet. Det blir bygd et nytt spennende rom og et oppholdsrom for foreldre som er med i bursdager.
-I vår underetasje lafter vi en innendørs hytte. Et eksklusivt møterom på dagtid og streetcurling og bar på kveldene. Fjellstua!

Laserspill, Innendørs-paintball og Escape-games

Vi har to haller oss hos. I begge hallene kan man spille laserspill/lasertag. I den ene hallen tilbyr vi også innendørs-paintball med gummikuler. Disse hallene kommer ikke til å fjernes. Vi har pusset opp begge hallene med ny lyd, nye røykmaskiner og masse nytt lys. Noe endringer i utformingen i hallene er også blitt gjort.

Den største forskjellen oppe bli et helt nytt briefingrom. Dette er gjort så man får direkte tilgang fra trappen. Rommene er selvfølgelig tilpasset så vi også kan ha rullestolbrukere hos oss.

Våre to escape-games, Operation Mindfall og Magic Portal blir tilgjengelig nede i ny resepsjon. En egen «avdeling» hvor dere vil få briefing før dere skal ut å løse oppdragene i Oslo sentrum. 

Hva betyr oppussingen for våre gjester?

Vi gjør alt vi kan for å kunne tilby våre aktiviteter under hele oppussingsperioden. Det vil til tider være noen vegger som ikke er ferdig malt. Inngangen til vårt ene briefingrom vil være gjennom eksisterende resepsjon. Vi har gjort klart til dette. Når ny resepsjon står klar nede, vil vår nåverende rives.  

Bursdagsrommene vil forhåpentligvis være tilgjengelig under hele oppussingsperioden. Om det viser seg at vi ikke kan tilby bursdagsrom, vil de aktuelle bursdagene bli kontaktet og tilbudt noe annet. Vi er 95% sikre på at vi skal kunne holde bursdagsrommene åpne hele perioden. 

Stoler og bord er fjernet i eksisterende resepsjon da vi trengte plass til vårt escape-game utstyr. 

Det kommer etterhvert til å bli ny inngang nede på bakkeplan. Dette vil bli merket godt og alle våre gjester vil få beskjed. 

 

Fjellstua - Spill og bar

Om ikke lenge åpner vi vår nye underetasje. Et helt nytt konsept i Oslo. Vi lafter en hytte innendørs. Her vil det komme 4 streetcurling baner. En morsom og utfordrende aktivitet! 

På dagtig vil det være mulig for bedrifter å samle 20-25 stk til møte/kickoff/samling. Vi serverer dere frokost og lunch. Topp moderne utstyr i Oslos flotteste og mest unike lokaler. 

Vi bygger bar med variert utvalg. Da vi kommer til å servere drinker m.m. vil det bli 20 års aldersgrense på Fjellstua. 

Fjellstua vil holde åpent for bookinger og drop-in for alle som vil prøve. Hverdager og helg. Åpningstidene vil være noe lengere enn Megazone. I helg holder vi åpne til 01.00. 

 

Vi gleder oss enormt mye til å vise frem vårt nye lokale og fjellstua når alt står klart! Alle besøkende i perioden 25.09-01.11 vil få med seg et gavekort på streetcurling!