megazone-oslo-logo

Pokerturnering midt i Oslo sentrum med bedriften

Fjellstua midt i Oslo sentrum er blitt et veldig populært lokale som ofte leies ut eksklusivt til bedrifter. Nå tilbyr vi også bedriftene som ønsker det, muligheten til å gjennomføre en pokerturnering. Vi har alt av utstyr tilgjengelig for opptil 50 deltakere. 

Texas Holdem

01

Eksklusivt

Ved å leie Fjellstua eksklusivt kan vi nå sette frem og gjennomføre en pokerturnering for dere.

02

Pris

Fjellstua må leies eksklusivt i tiden dere ønsker å spille. Vi tar også 5000,- for oppsett og klargjøring

03

Mat / drikke

Vi kan servere dere mat før, underveis eller etter spill. Baren er også åpen under hele turneringen.

04

Pengespill

Er ikke lovlig hos oss! Bedriften vil kunne stille med noen premier til f.eks. topp 3. Men det skal ikke være penger involvert.

Gjennomføring

Vi klargjør alt før ankomst. Det blir lagt opp til en «semi-turbo» turnering. Dere velger selv varighet på blindsøkningene. Men vi anbefaler å sette min. 15 min tider. Dere vil dele ut kort selv på bordene. Om ønskelig kan vi leie inn en ansvarlig «floor» som også kan fungere som dealer på finalebordet. Eget regelark vil bli utdelt ved ankomst. Dere vil også motte dette arket ved bestilling så alle kan lese seg litt opp på huset regler før ankomst. Det vil være en stor fordel om de fleste av deltakerne kan spillet før ankomst. 

Mer info

Før, underveis eller etter turnering kan vi servere dere mat. Tapas, pizza, gryteretter m.m.. Baren er åpen hele tiden og dere vil ha en egen bartender som bistår med spill (veksle inn sjetonger i mindre verdi) og som serverer drikke. Bordregler blir oversendt ved bestilling. Bedriften velger selv om de ønsker å premiere noen spillere eller ikke. Pengespill er ikke lovlig hos oss. Det er lov med «homegames» hjemme med venner, men ikke i profesjonell regi hos oss. De som går ut av turneringen underveis kan spille streetcurling, brettspill, sosialisere seg. 

Ta direkte kontakt med oss før bestilling om du har flere spørsmål

Takk til alle som besøker oss!

Vi er klare for å ta dere imot

Våre flotte ansatte gleder seg til å ta dere imot. Bestill gjerne direkte via nettsiden, eller ta kontakt med daglig leder for mer info. Booking på vår nettside kan gjøres uten betaling – så ordner vi med faktura når dere kommer til oss. Sees!

bedriftsarrangement-ansatte