MEGAZONE ULSRUD

Megazone Ulsrud har fullt fokus på laserspill. Besøk oss for laserspill – og få igang adrenalinet!

Firmafest, kick-off, teambuilding

Firmafest med laserspill er en populær arrangementsform for julebord, eventer, teambuilding og- nettopp – firmafester!

Barnebursdag

Firmafest med laserspill er en populær arrangementsform for julebord, eventer, teambuilding og- nettopp – firmafester!

MEGAZONE ULSRUD

Megazone Ulsrud har fullt fokus på laserspill. Besøk oss for laserspill – og få igang adrenalinet!

Megazone Ulsrud holder fortsatt stengt. Megazone i Oslo sentrum holder åpent fra 1. Juni. Bursdager og spill kan bookes i sentrum. Klikk HER for å besøke nettsiden til Megazone i Oslo sentrum.

Megazone Ulsrud

Megazone Ulsrud har fullt fokus på laserspill. Laserspill er først og fremst et lagspill hvor det lønner seg å stå sammen. Før spillstart deler vi inn i lag, og du får på deg en vest med pistol i fargen til ditt lag. Når lagene entrer labyrinten er spillet i gang. Musikk dunker ut av høyttalere, lysene blinker i takt og teaterrøyk pumper ut i labyrinten. Nå gjelder det å treffe motspillerne med laserstrålen – forskjellige treffpunkter på vesten har forskjellige poengsummer. I løpet av spillet samler man poeng – både på vegne av laget og seg selv. Jo mer man spiller sammen som et lag, jo større er sjansen for å komme vinnende ut. Om man er et lite antall spillere, er det også mulig å spille alle mot alle. Dette er et spill hvor det er mann mot mann – og den sterkeste vinner!

Noen enkle detaljer om laserspill på Megazone Ulsrud:

  • Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. De registrerte treffene gir deltagerne individuell score etter endt spill.
  • Laserspillet foregår i en stor labyrint med høy interaktivitet og mange effekter. Lys, lyd og røyk.
  • Det er om å gjøre å treffe motstanderens vester med laserstråler for å samle poeng.
  • Etter spillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.
  • Laserspill hos Megazone Ulsrud er verken farlig eller vanskelig.
  • De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med laserspill er like.

Megazones laservåpen og –stråler er godkjent som ufarlige av Statens Strålevern. Det er viktig for oss i Megazone å understreke at vi aldri setter noen i fare med laserstrålene, de er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys.

Laserspill hos Megazone Ulsrud passer for alle slags grupper i alle aldre. Vi er perfekt lokasjon for bursdagsselskap, utdrikningslag eller firmafest. Det er også mulig å droppe innom for å spille. Det smarteste er da å kontakte oss først for å se om det er plass til dere.

Besøk oss på Megazone Ulsrud for laserspill – og få igang adrenalinet!