Reserver Drop-in

Når du skal spille Laserspill på Megazone får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene.

Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre – det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er. Laserspill er for mange den første opplevelsen av at flere kan jobbe sammen som ett fungerende lag – og det er moro å oppleve!

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med laserspill er like.

Megazones laservåpen og -stråler er godkjent som ufarlige av Statens strålevern. Det er viktig for oss i Megazone å understreke at vi aldri setter noen i fare med laserstrålene, de er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys. ‘

Laserspill passer for alle slags grupper som er ute etter å ha det moro; bursdagsselskap, utdrikningslag eller firmafest. I tillegg er det fullt mulig å droppe innom for å spille – det smarteste er da å kontakte oss først for å se om det er plass til dere.

Noen enkle detaljer:

  • Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. – De registrerte treffene gir deltakerene individuell score etter endt spill.
  •  Laserspillet foregår i en stor labyrint med høy interaktivitet og mange effekter, både lys, lyd og røyk.
  •  Det er om å gjøre å treffe «fiendens» vester med laserstråler for å samle poeng.
  • Etter laserspillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.
  •  Laserspill hos Megazone er verken farlig eller vanskelig.