Reserver teambuilding

På Megazone Ulsrud finner du byens beste og morsomste tilbud når firmaet skal løsne slipset og bli bedre kjent. Og hva er vel bedre enn å høyne aktivitetsnivået og la ledelse og ansatte «mingle» mens de konkurrerer om ære og oppmerksomhet?

Firmafest med laserspill er en populær arrangementsform for julebord, eventer, teambuilding og- nettopp – firmafester!

Konkurransemomentet er på topp i firmafest med laserspill og et supert grunnlag for teambuilding. Perfekt for 10 eller flere deltagere.Vi garanterer god stemning på hele firmafesten.

Megazone har alle rettigheter – vi serverer det dere ønsker.

Firmafest med laserspill på Megazone Ulsrud får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre – det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er.

Noen enkle detaljer:

  • Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. De registrerte treffene gir deltakerne individuell score etter endt spill.
  • Firmafest med laserspill foregår i en stor labyrint med høy interaktivitet og mange effekter, både lys, lyd og røyk.
  • Det er om å gjøre å treffe ”fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng.
  • Etter laserspillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.
  • Laserspill hos Megazone Ulsrud er verken farlig eller vanskelig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill.