Utdrikningslag med laserspill

laserspill-megazone

Skal du arrangere utdrikningslag? Med en laserkrig får man en aktivitet som er utfordrende og morsom for samtlige deltagere. Da vi åpnet i 1993 var det nettopp med laserleker, og siden den gang har teknologien utviklet seg voldsomt. Når deres utdrikningslag spiller laserkrig hos oss vil dere ha det nyeste og beste utstyret på markedet.

Ved ankomst vil vår arrangementsansvarlig sørge for en briefing og noe kaldt og drikke. Lag blir delt inn og vi fikser turneringsoppsettet. I større turneringer med mange deltagere vil det også blir drikkepauser underveis og dersom ønskelig står vi for en lettere bevertning. Etter overstått laserkrig kan deres utdrikningslag får en detaljert oversikt over hvordan man har gjort det, hvilket lag som har vunnet og hvem som er den mest treffsikre.

Kombiner laserspill med andre aktiviteter

Mange utdrikningslag velger å kombinere laserspill med andre aktiviteter. Kanskje en runde streetcurling eller skeeball? Eller et av våre Escape-games?

I tillegg til disse aktivitene har vi også mange utdrikningslag som utfordrer hverandre på vår innendørs paintballbane. Her vil det nok forekomme et blåmerke eller to, men vi garanterer både for sikkerhet og underholdning dere vil huske i lang tid framover.

Ønsker dere å spille paintball utendørs har vi byens største bane bare femten minutter fra Oslo sentrum. Det er også mulig å leie utstyr til eget bruk.

Våre erfarne og entusiastiske medarbeidere sørger for et utdrikningslag og en laserkrig med de perfekte rammer. Har dere spørsmål eller spesielle ønsker, er det bare å skrive til oss via skjemaet på kontaktsiden.

Vi gleder oss til å gi dere en morsom og utfordrende opplevelse.