Utdrikningslag med Paintball

Er dere en god gjeng som skal på utdrikningslag i Oslo kan vi varmt anbefale paintball som fremkaller adrenalin, en god latter og kanskje et par blåmerker. På våre innendørsbaner har vi mange utdrikningslag der vi sørger for paintball i en trygg, sikker og morsom setting. Når vi spiller innendørs bruker vi gummikuler uten maling så man ikke ødelegger sine klær. Alle spillere har ubegrenset med kuler.
Når dere ankommer vil det være anledning til å slukke tørsten mens vi gjennomgår hvordan utstyret fungerer, hvilke sikkerhetskrav som stilles og ikke minst spillereglene. Vi legger gjerne opplegget og sørger for bevertning under pausene.

Vi har også Oslos største utendørsbane

Er det fint vær og dere er mange, anbefaler vi utdrikningslag med utendørs-paintball. Kun et kvarter fra Oslo sentrum, på Hellerudsletta, har vi byens største bane der dere virkelig kan få opp pulsen og ha det moro. Vi sørger for opplegget og kan tilby tre forskjellige scenarioer; ett-skudd, to-skudd eller capture the flag.

Har dere egne planer og områder for deres utdrikningslag, tilbyr vi også utleie av alt nødvendig utstyr til paintball. Det eneste kravet er at leier har fylt 18 år og kan fremvise legitimasjon. Instruksjon i bruk av utstyr vil bli gitt når man henter utstyret.