Utendørs Paintball i Oslo

Oslos største utendørs paintballbane

For over 20 år siden startet vi med laserspill / lazertag midt i Oslo sentrum. Nå en del år senere tilbyr vi langt flere aktiviteter. Utendørs paintball er blitt en veldig populært aktivitet for private vennegjenger med også for bedrifter. På Hellerudsletta kun 15-20 min utenfor Oslo sentrum har vi Oslos største skogsbane. Her samles det flere gjenger i løpet av uken til spill og morro. En utfordrende bane som er blitt veldig populær. Hele 4 mål tomt å spille på!

Største skogsbane i Oslo

Banen vår på Hellerudsletta er blitt veldig populær. Vi har også flere «proffe» paintballspillere som booker banen vår for spill. For å få tilgang til å spille utendørs paintball på vår bane, må man legge inn en booking minimum 3 dager før ønsket dato på vår hjemmeside. En stor bane med åpne kanter og flere utfordrende hinder i midten, gjør dette til en skikkelig tøff utfordring. Begge sider av banen er opphøyd på to forskjellige høydenivåer. Man kjenner det godt i beina når man skal løpe oppover for å ta motstanderens base.

Teksten fortsetter under videoen.

Hvem kan spille utendørs paintball?

Vi har satt en aldersgrense på fylte 13 år. Man MÅ være 13 år eller eldre for å kunne spille. Er man under 18 år skal det også medbringes en godkjennelse fra foreldre om at man får lov til å spille hos oss. I perioden april-juni fylles det raskt opp spesielt på lørdagen. Da har vi titalls utdrikningslag som ønsker å spille. Da gjelder det å være tidlig ute med bookingen for å få plass. Flere større firmaer har også valgt å legge teambuildingen til oss. Paintball er en lagsport hvor kommunikasjon er nøkkelen til sukess!

Vårt utstyr

Når dere booker utendørs-paintball hos oss, tar vi med alt av utstyr dere trenger. Vi bruker kvalitetsmarkører fra tipmann. En heldekkende maske. Valken lufttanker og tette engangsdrakter. Dere trenger ikke å ta med noe utstyr til oss. Men, ta gjerne på gode sko. Om det er vått i været, kan det fort bli litt gjørmete i skogen.
Vi tar også med en soundboks for å skape litt stemning når dere spiller!

 

Vi gleder oss masse til å få besøk av dere til vår utendørs-paintballbane på Hellerudsletta 🙂