Et vellykket utdrikningslag med aktiviteter i Oslo

paintball-oslo

Planer om å gjennomføre et utdrikningslag med aktiviteter i Oslo? Vi hjelper deg! 

Bestekompisen eller venninnen skal snart gifte seg og du har blitt bedt om å gjennomføre utdrikningslaget. Hva skal du gjøre? Hvordan går du frem? Hvilke aktiviteter egner seg best for utdrikningslag?
Vi har laget en liten og kortfattet checklist på hvordan dette best mulig gjennomføres for å hjelpe deg på vei. Vi på Megazone har over 300 utdrikningslag på besøk hvert år!
Bor du i Oslo eller omegn så kan vi bistå med deres utdrikningslag i Oslo! Men det er ofte flere ting man burde huske på når man skal arrangere et slikt arrangement.

Godt dekkende utvalg av aktiviteter beregnet for utdrikningslag
Hos oss på Megazone finner du et rikelig utvalg med spennende og morsomme aktiviteter – midt i blinken for deg som skal arrangere utdrikningslag for en god venn!

Vi anbefaler Operation Mindfall som er en blanding av “Escape Room” og skattejakt som foregår i hovedstadens sentrumsgater. Dette unike konseptet bruker både geolokasjonsteknologi og AR-teknologi, og dere vil også få utstyr med dere ut i gatene der dere skal samarbeide om forskjellige utfordringer og aktiviteter midt i Oslo sentrum. For utdrikningslag er dette perfekt da man har det gøy, man lærer nye ting og man skal samarbeide for å kunne vinne. Underveis i spillet er det lagt opp til en liten drikkepause.

Ønsker dere aktiviteter som berører adrenalinet?
Mange liker at adrenalinet flommer gjennom kroppen og for slike utdrikningslag kan vi tilby aktiviteter som paintball, både innendørs og utendørs, og laserspill. Det er også mulig å kombinere innendørs paintball med f.eks. Streetcurling eller skee-ball. Vi setter opplegget sammen og dere skal bare fokusere på å ha det gøy. Baren vil naturligvis være åpen underveis. Vi har naturlig nok servering i baren vår på Fjellstua og flaskeservering i vår 2. etg.

1. Ta tidlig kontakt med alle deltakere / Finn passende tidspunkt
Det er viktig å klargjøre hvem som skal være med. Forhør deg med nære venner og familie til vedkommende som skal drikkes ut. Det er også viktig så tidlig som mulig å konkret sette noen tilgjengelige datoer. Samlet blir dere enige om den datoen som passer best for alle. Det er ingen grunn til å legge utdrikningslaget rett før bryllupet. Brud og brudgom har nok av ting som skal gjøres/fikses rett før bryllupet. Noen uker før er optimalt.

2: Opprett en hemmelig facebookgruppe
Det kan være veldig smart å invitere alle inn i en hemmelig facebookgruppe. Her kan dere sammen bestemme dere for hvilke aktiviteter dere vil gjennomføre, hvor dere skal spise og hva dere ønsker å gjøre når klokken nærmer seg midnatt.
«Alle» er på facebook, og her kan man legge ut forslag og priser. Man har også en god oversikt over hvem som skal være med. Det er kanskje ikke alle som kjenner hverandre fra før? Da har man muligheten til å bli litt bedre kjent på nett før man møtes. Forloveren tar ansvar og er «sjef» i gruppen. Om det skulle oppstå uenigheter, er det forlover som må ta en avgjørelse.

3: Planlegge aktiviteter
Dette er kanskje det aller mest tidkrevende. Noen må ta ansvar i å booke inn hele gjengen. Priser skal innhentes. Informasjon skal deles ut videre, osv…
Laserspill, Operation Mindfall, Paintball og Streetcurling på Fjellstua er blitt et naturlig førstevalg hos mange. Spenning, adrenalin og glede! Nøkkelord for et vellykket utdrikningslag.
Hos oss kan dere enkelt velge den pakken som passer deres gruppe best. Du kan lese mer om våre aktiviteter for utdrikningslag ved å trykke HER.
Flere ønsker også å gjennomføre flere aktiviteter – ta gjerne en titt på www.eventguiden.no for en god oversikt over aktivitetsentere i Oslo og omegn.

4: Middag, fest og morro
Etter at aktivitetene er gjennomført på dagtid er det tid for mat og noe godt i glasset. Mange drar gjerne ut i Oslo for å nyte en bedre middag. Undertegnede har selv vært med i flere utdrikningslag og de beste har faktisk vært de hvor man har dratt hjem til en gruppe og samlet laget mat. Gjør matlagingen om til en aktivitet. Det er kostnadsbesparende og veldig koselig! Ha noe godt i glasset mens dere står på kjøkkenet. Utfordre dere selv og lag gjerne en 2 eller 3 retters.
Etter middagen er det koselig å være samlet. Drar man ut på byen blir man garantert splittet. Bli hjemme, spill noen morsomme spill. Kahoot quiz har alltid vært en vinner i våre utdrikningslag!

Ha en flott feiring å ta vare på hverandre hele kvelden 🙂