Anbefalte Restauranter

Spise i nærheten før/etter aktivitet?

Vi får mange henvendelser fra gjester som ønsker å spise før eller etter besøk hos oss. På denne siden har vi listet opp noen restauranter i Oslo vi anbefaler. Dere kan selv ta direkte kontakt med restauranten. For større arrangementer kan vi også ordne en booking for dere. Ønsker du et enda større utvalg av restauranter,
ta gjerne en titt på Eventguiden.no sin liste her.

Stortorvet Gjæstgiveri

Stortorvets Gjæstgiveri er en restaurant i Oslo sentrum beliggende i et av byens eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall. Hos oss kan du spise, drikke og kose deg i historiske omgivelser, enten du er alene eller vil ha med deg inntil 300 av dine venner/ kollegaer. Kanskje Oslos beste sted å nye julemiddagen?

Klikk her for å gå til hjemmesiden

Hovedbanen

Hovedbanen er landets eldste jernbanestrekning: 68 kilometer lang strekker den seg fra Oslo S til Eidsvoll. Vi har alle bagasje, enten det er i hånden eller i hjertet.

Velkommen til en kulinarisk reise- krydret med sosiale og minneverdige opplevelser! Hovedbanen tilbyr et rikelig utvalg av god mat og drikke. 

Klikk her for å gå til hjemmesiden

Pincho Nation

Velkommen til den fantastiske verden og det magiske sirkuset Pincho Nation! Forvent alltid det uventede ved ankomst, for om vi skryter litt, er vi stolte over å tilby en spennende og morsom restaurantopplevelse med det lille ekstra. Alle velkommen og alle er er inkludert. Her får dere nydelig tapas og et godt utvalg av drikke. 

Klikk her for å gå til hjemmesiden

Fiskeriet

På Fiskeriet Youngstorget finner du en av Oslos beste fiskebutikker. Fra den lekre disken får du villfanget fisk og skalldyr av ypperste kvalitet fra dyktige, serviceinnstilte medarbeidere med lidenskap for faget. Enten du ønsker en sunn, enkel middag på en ukedag eller eksklusiv selskapsmat til en helt spesiell anledning så ønsker vi å hjelpe deg.

Klikk her for å gå til hjemmesiden

 

stortorvet-gjæstgiveri
pincho-nation
hovedbanen-restaurant
fiskeriet-oslo