fbpx Skip to content

Teambuilding for bedrifter midt i Oslo sentrum på Megazone

Operation-mindfall-megazone-oslo

Operation Mindfall

Vil dere virkelig sette samarbeidsevnene på prøve? Vi er de første i Norge som tilbyr dette unike og morsomme teambuildingspillet. Utendørs escape-game! 

megazone-drop-in

Laserspillturnering

Vi var de første i Norden som lanserte laserspill/lasertag. Flere tusen bedrifter har gjennomført laserspillturnering hos oss. En morsom aktivitet som passer for alle.

barnebursdag-oslo-innendørs-paintball

Innendørs-paintballturnering

Er dere en tøff gjeng som tåler noen blåmerker? Da er dere velkomne til å gjennomføre en innendørs-paintballturnering hos oss. Mye adrenalin og en morsom aktivitet.

utendørs-paintball-firmafest-oslo

Utendørs paintball

Vi har Oslos største utendørs paintballbane kun 15 min utenfor Oslo sentrum. Her kan dere samle gjengen til en herlig dag i skogen. Vi stiller med alt av utstyret dere trenger for å spille.

Stadig flere bedrifter velger å benytte seg av teambuilding. I de seneste årene har bedriftsledere i hele Norge begynt å se verdien av å ha medarbeidere som trives i fellesskapet. Samtidig er en bedrift med en sammensveiset gjeng langt mer effektiv enn bedrifter hvor de ansatte ikke kjenner hverandre.
Ved å kjenne dine kollegaer og medarbeidere har du bedre forutsetninger for både god kommunikasjon, men også bedre forutsetninger for å spille dine kollegaer gode når du vet mer om deres styrker og svakheter.

Hos oss på Megazone finner du et rikelig utvalg av aktiviteter som passer utmerket for bedrifter som ønsker teambuilding samtidig som de kan ha en morsom og trivelig aften i fellesskap.

Aktiviteter som gjør teambuilding gøy

Vi har ingen begrensninger på antall deltakere og gjester. Samme gjelder vårt utvalg av aktiviteter og leker som garantert vil passe for alle og en hver. Vi anbefaler vårt nyeste spill – Operation Mindfall som er en kombinasjon av Escape Room og Skattejakt. Aktiviteten gjennomføres i Oslos gater med AR-teknologi og GPS.

Vi kan også anbefale en gammel klassiker som paintball, og som kan kombineres med flere teambuilding-aktiviteter.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en teambuilding dere har opplevd tidligere. Bli bedre kjent og utgjør et vinnerlag!