fbpx Skip to content

Laserspill / Lasertag Oslo

Når du skal spille Laserspill på Megazone får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden.

Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre – det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er. Laserspill er for mange den første opplevelsen av at flere kan jobbe sammen som ett fungerende lag – og det er moro å oppleve!

Noen enkle detaljer om laserspill hos Megazone:

Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. De registrerte treffene gir deltakerene individuell score etter endt spill. Laserspillet foregår i to store labyrinter med høy interaktivitet og mange effekter, både lys, lyd og røyk. Det er om å gjøre å treffe “fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng. Etter laserspillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.

Laserspill hos Megazone er verken farlig eller vanskelig.

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med laserspill er like. De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden. Megazones laservåpen og -stråler er godkjent som ufarlige av Statens strålevern. Det er viktig for oss i Megazone å understreke at vi aldri setter noen i fare med laserstrålene, de er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys.

Laserspill passer for alle slags grupper som er ute etter å ha det moro;

Barnebursdag, utdrikningslag, firmafest eller vennegjengen. I tillegg er det fullt mulig å droppe innom for å spille – det smarteste er da å kontakte oss først for å se om det er plass til dere.

Vi gleder oss til å ta dere imot og la dere teste laserspill

Prøv lykken!
Kindly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...
Avslutt

Kupongen er sendt til din e-post :)
Vinn premier for 56.000kr på julaften!
Du har sjansen til å stikke av med Megazone sitt gullkort til en verdi på 50.000kr, Playstation 5 og rabatt på aktivitet. Føler du deg heldig? Prøv lykken!
* Du kan kun spinne hjulet en gang!
* Det gjennomføres en trekning den 24.12.20 av alle som har vunnet et lodd
* Kun 1 vinner av gullkortet og 1 vinner av Playstation 5
* Gullkortet har en verdi på 50.000kr (Aktivitet hos oss)
*Vinnersjanse = 1/antall deltakere
Check your email to get your winning coupon!X