Laserspill

Når du skal spille Laserspill på Megazone får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden.

Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med de du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre – det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er. Laserspill er for mange den første opplevelsen av at flere kan jobbe sammen som ett fungerende lag – og det er moro å oppleve!

Mer informasjon lengere ned

Noen enkle detaljer om laserspill hos Megazone:

Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. De registrerte treffene gir deltakerene individuell score etter endt spill. Laserspillet foregår i to store labyrinter med høy interaktivitet og mange effekter, både lys, lyd og røyk. Det er om å gjøre å treffe “fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng. Etter laserspillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.

Laserspill hos Megazone er verken farlig eller vanskelig.

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med laserspill er like. De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden. Megazones laservåpen og -stråler er godkjent som ufarlige av Statens strålevern. Det er viktig for oss i Megazone å understreke at vi aldri setter noen i fare med laserstrålene, de er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys.

Laserspill passer for alle slags grupper som er ute etter å ha det moro;

Barnebursdag, utdrikningslag, firmafest eller vennegjengen. I tillegg er det fullt mulig å droppe innom for å spille – det smarteste er da å bestille drop-in via nettsiden, så dere er sikret plass.

Vi gleder oss til å ta dere imot og la dere teste laserspill