Bedriftsarrangement på  Fjellstua i Oslo sentrum

Fjellstua ble åpnet i 2022. Vi hadde lenge hatt en ønske om å lage muligens Oslos koseligste bar/lokale i vår underetasje. Under covid fikk vi tid! 

En perfekt lokasjon for bedrifter som ønsker å ha sitt eget unike lokale midt i Oslo sentrum. På dagtid kan Fjellstua benyttes som møterom. På kveldstid kan man komme innom å spille litt streetcurling eller arrangere et eksklusivt arrangement. Ved eksklusiv leie har dere hele Fjellstua for dere selv. Plass for inntil 70 deltakere. 

Les videre for å se forslag til opplegg og hva vi kan tilby dere.  

Aktiviteter vi tilbyr på Fjellstua

01

Streetcurling på Fjellstua

En engasjerende og morsom aktivitet i vår nye bar - Fjellstua. 4 Streetcurlingbaner. Vi gjennomfører gjerne en turnering for dere!

02

Karaoke

Knallbra lydanlegg og et kjent karaokesystem fra SUNVIG. Mange kjente norske låter ligger tilgjengelig i biblioteket, samt flere tusen andre!

03

Golfpong

Som et av få utesteder i Oslo kan dere prøve ut våre to golfpong baner om ønskelig. Nokså likt beerpong - men med putter. Skikkelig gøy!

04

Mye mer...

Vi har også to beerpongbord stående med alt av utstyr. Kort og brettspill. Fullt mulig å gjennomføre aktivitet på Megazone også.

Eksklusiv leie / kun baneleie

Vi tilbyr alle bedrifter å leie Fjellstua eksklusivt hos oss. Da har dere hele lokalet for dere selv. Vi tilbyr leie i 2t, 3t eller hele kvelden (17:00-01:30).
Leier man Fjellstua eksklusivt følger alle aktiviteter med i prisen. Vi gjennomfører gledelig en morsom streetcurlingturnering med premiering! 
Ønsker dere bare å komme innom og spille en time eller to med andre gjester i lokalet har man mulighet til det også. Da koster det 1100,- pr. bane i timen.
Leier man Fjellstua eksklusivt kan vi også tilby dere matservering, bonger/fri bar m.m.. Vi setter ut litt snacks på huset og gjør det koselig for dere.  

Matservering

Leier man Fjellstua eksklusivt eller til møterom på dagtid kan vi tilby dere matservering. Mange velger nydelig tapas levert av modern catering eller pizzabuffet levert av Pizzabakeren. Til lunsj har vi flere forskjellige alternativer. Alle priser og info om maten kan dere finne ved å klikke dere videre på knappen under. Når dere legger inn en booking på møterom eller eksklusiv leie vil dere få opp alternativene. 

Møterom

Fjellstua kan leies for en meget hyggelig pris alle hverdager fra 09:00-17:00. Vi tilbyr 3 forskjellige oppsett. 
Langbord – Opptil 16 stk
Skoleoppsett – Opptil 30 stk
Kino – Opptil 50 stk

Inkludert i leieprisen kan dere også spille streetcurling. Vi kan ordne med en god lunsj til dere. Alt av utstyr dere trenger har vi. Stor lerret med laserprojektor, flippover, talerstol m.m.. 

Les mer om møterom og legg gjerne inn en booking på knapper under. 

Fakturering

Vi får mange spørsmål om bestilling/fakturering. Dere kan selv legge inn en bestilling på vår nettside. Det er ingen betaling på nettsiden. Vi kan ordne med faktura når dere kommer til oss. Et lite skjema som fylles ut. Navn på kontaktperson, org.nr, tlf, e-post, om faktura skal merkes med noe, EHF/E-post.

Alt kan settes på faktura. Aktivitet, mat og drikke. Dere velger selv om dere skal kjøre fri bar, x-antall bonger eller at alle betaler selv. Om det er ønskelig at fri bar/bonger ikke skal brukes på sprit, så skriv gjerne det i kommentarfeltet ved bestilling. Vi tar kontakt med alle eksklusive bookinger i forkant for å planlegge deres arrangement. Da er alt spikret og klart så dere bare kan komme og ha det gøy! 

Bestilling / Julebord

Alle bestillinger legges inn her på nettsiden. Dere får opp en kalender og ser hva som er ledig. I november og desember blir det fort fullbooket. I 2023 hadde vi 35 bedrifter på venteliste for å få gjennomført sitt julebord hos oss. Fjellstua er pyntet til jul fra 1. nov til 1. feb. Det kan være smart å bestille dette så tidlig som mulig. Avbestillingsfristen for julebord i nov/des er 14 dager. Alle andre bookinger har 7 dagers avbestillingsfrist. 

Vi håper dere ønsker å komme på besøk til oss på Fjellstua! Sjekk kalenderen og legg inn en bestilling nå. Vi tar kontakt med alle eksklusive bookinger for å planlegge deres arrangement. 

Takk til alle som har besøkt oss på Fjellstua

Vi er klare for å ta dere imot

Våre flotte ansatte gleder seg til å ta dere imot. Bestill gjerne direkte via nettsiden, eller ta kontakt med daglig leder for mer info. Booking på vår nettside kan gjøres uten betaling – så ordner vi med faktura når dere kommer til oss. Sees!

bedriftsarrangement-ansatte