Innendørs-Paintball

Labyrinten er bygget for å kunne brukes både til Innendørs Paintball og Laserspill. For å skape ekstra mye action, fylles det på med røyk og vi spiller musikk mens dere spiller. Dette er med på å heve adrenalin-nivået og gjøre jobben vanskeligere for alle. Å spille Innedørs Paintball i labyrinten er nesten som å prøve å erobre et bygg i “urban combat”. Ved å legge opp taktikken på forhånd, kan dere dekke hverandre underveis i labyrinten, støtte hverandre og oppnå flere treff ved å samarbeide.

Mer informasjon lengere ned

Intens opplevelse

I forhold til tradisjonell paintball er dette mer adrenalin på kortere tid (en mer intens opplevelse). Man kan spille inntil 16 personer per Inndørs paintball-spill. Som ellers når det gjelder paintball-spill, er det 18 års aldergrense (13 års grense med skriftlig tillatelse fra foresatte).

Selvlysende gummikuler

Innendørs Paintball spilles med selvlysende gummikuler i stedet for væskefylte plastballer (reball). Det betyr mindre søl og mindre klesvask. Siden kulene kan brukes om og om igjen, er det heller ikke noen begrensning på antall skudd per spill – fyll opp og kast deg ut i det!

Fordeler med Innendørs Paintball:

Ikke væravhengig ( vi spiller inne )
Skyt så mye du vil uten ekstra kostnad!!! ”Gratis ball”
Du blir ikke skitten (gummikuler)
Lagresultater etter hvert spill
Lyd- og lyseffekter
Rabatt på flere spill

Vi gleder oss til å ta dere imot og la dere teste Innendørs Paintball på Megazone!