Escape-Games

En perfekt aktivitet for vennegjengen, utdrikningslaget, skoleklassen eller som teambuilding for bedriften! Megazone har gleden av å gi dere Operation Mindfall og Magic Portal. To unike opplevelser dere ikke kommer til å glemme med det første. Dette er en variant av det populære Escape-room konseptet, men vi låser dere ikke inne. Dere skal ut og utforske Oslo!

Mer informasjon lengere ned

 

Operation Mindfall

3-5 personer pr. lag skal få bryne seg på avanserte og teknologiske oppgaver i dette AR og GPS-lokasjonsbaserte spillet. Laget vil få den informasjonen man trenger for å løse oppdraget på en kryptert iPad som dere får utlevert av oss. En koffert fylt opp med utstyr dere kommer til å få bruk for underveis i oppdraget vil også bli utlevert. Dette er en helt unik opplevelse og Megazone er de første i Norge som tilbyr denne type aktivitet fra Cluetivity.

Magic Portal

Magic Portal er vårt andre utendørs escaperoom spill. Spillet bruker samme teknologi som Operation Mindfall. Dere får utdelt en iPad og en veske med masse spennende ustyr som må brukes underveis i spillet. Dette er et spill som passer for familier og barnebursdager. Vennegjenger kan også få prøve seg om ønskelig. Spillet er lagt til nærliggende parker i Oslo sentrum hvor det er litt mindre biltrafikk. Et trygt spill for store og små. Portalen er åpnet og verden vi kjenner den må reddes fra onde monstre. Hjelp nisse-politet med å løse gåtene. Klarer dere å lukke portalen i tide? Spillet er litt vanskelig, så det må alltid være en voksen med barna på tur. Dette for å spille sikkert i Oslos gater, men også for å hjelpe til med noen av oppgavene.