Utendørs-Paintball

Vår bane på Hellerudsletta er nedlagt. Men vi har nå et veldig fint samarbeid med de største på utendørs-paintball i Oslo. Highjump har 3 baner kun 20min utenfor Oslo sentrum. 

Mer informasjon lengere ned

 

Passer for alle

Det beste med Paintball er at det er en lek for alle uansett kjønn eller alder (spillerne må ha fylt 13 år og ha skriftlig tillatelse fra foresatte frem til fylte 18 år). Spillene kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett type markør (våpen), erfaring og fysiske begrensninger. Paintball er – når visse enkle og grunnleggende sikkerhetsregler følges – svært sikkert. Skader forekommer uhyre sjelden. I konkurranser av den “profesjonelle” typen settes det naturlig nok svært strenge krav til instruktører/dommere.

Lagspill, capture the flag og «Rabbit hunt». 

En av de vanligste spillscenarioene er å dele inn i 2 lag. Det laget som vinner er det som først skyter ut alle på det motsatte laget. Et treff uansett hvor på kroppen eller markøren (våpenet) setter motstanderen ut av spill. Når et lag har vunnet starter man på nytt, med nye muligheter og sjanser. Det kan være bra å spille med flere liv for å øke spill-lengden for alle. “Capture the flag” er også et kjent spill-scenario det kan være morsomt å teste ut! Vi har flagg klare til å bli plukket opp 😉 En slager blandt utdrikningslag er å gjennomføre «Rabbit Hunt» til slutt. Alle stiller seg opp og skyter på brudgommen som skal komme seg fra punkt a til b. Dette er ikke for alle, da man må regne med titalls blåmerker i ettertid. 

Teambuilding, utdrikningslag eller vennegjengen?

Paintball egner seg meget godt som en miljøskaper, ved kickoff eller på aktivitetsdag med kunder og/eller ansatte. Teamwork er svært viktig, og gruppen får anledning til å teste sin evne til samarbeid og ta raske beslutninger i stressende situasjoner. I utlandet, bl.a. England, blir paintball faktisk benyttet regelmessig i forbindelse med lederutviklingskurs. Selvfølgelig også et must på alle utdrikningslag.

Trenger vi eget utstyr?

Dere får utdelt alt utstyr dere trenger for å spille utendørs paintball hos Highjump. Markør (våpen) med magasin og luftflaske, maske som beskytter ansikt, ører og hals, engangsdrakt kan også kjøpes. Om ønskelig kan dere ta med egne tynne hansker, men det er ikke nødvendig. Kle dere «aktivt». Man blir varm av å spille! 

OBS: Booking på vår nettside er direkte koblet opp mot bookingsystemet til Highjump. Se priser ved å trykke på knappen under.