Vilkår og kjøpsbetingelser

Ved booking godkjenner du våre vilkår. Les vilkårene nøye. 

Avbestilling
Avbestillinger må gjøres senest 7 dager før ankomst for å unngå avbestillingsgebyr. Ved avbestilling etter dette, vil man bli fakturert for det som er bestilt.
Dette gjelder ikke enkeltbilletter/drop-in som kun kan bookes 5 dager fram i tid. Det vil ikke være mulig å endre pakker som er bestilt til f.eks drop-in. Vi opererer med pakkepriser (ikke drop-in). Samme pris om man møter 5 eller 20 stk. 
Må en barnebursdag avbestilles grunnet sykdom, kan vi finne en ny dato litt frem i tid. Gi oss beskjed så tidlig som mulig.
Bestiller man en pakke innenfor 7 dager før, vil man ikke kunne avbestille denne pakken. Viktig at man er sikker på valg av dato og tidspunkt før man gjennomfører en booking hos oss. 

Avbestilling av eksklusiv booking på Fjellstua
I novmeber og desember har vi 2 uker avbestillingsfrist på eksklusive bookinger på Fjellstua. Avbestillinger etter dette blir fakturert i sin helhet.  

Pakkepriser
Vi opererer med pakkepriser på de fleste av våre aktiviteter. Pakken passer for et angitt antall personer. Drop-in kan kun bestilles 5 dager i forkant og man må da regne med å spille med flere andre. Det er ikke mulig å bestille drop-in og tro at man får hallen for seg selv.

Betaling
Alle bookinger kan gjøres på vår nettside uten å betale. Du vil motta en e-post med betalingslink.
Dere kan velge å betale før ankomst via Klarna. Om bookingen ikke er betalt ved ankomst, betaler dere hos oss.
Vi minner om våre avbestillingsregler.

Generelle regler
Under innendørs og utendørs paintball er det et eget skriv med regler som skal signeres før spill. Les dette skrivet nøye og ikke signer før du har forstått våre regler. Spesielt ved utendørs paintball vil det på sensommeren fort bli mørkt på vår utendørsbane. Booker dere sent på kvelden, vil dere potensielt spille i mørke. Vi har ikke lys på vår 4 mål store bane.

Operation Mindfall spilles i Oslo sentrum. Det vil kunne skje at området hvor oppgavene er «lagt/skal gjennomføres» er stengt eller utilgjengelig (bygningsarbeid, demostrasjoner, markeringer e.l).
Oppgaven må da hoppes over og dere får ta fatt på neste oppgave.

E-poster / SMS
Vi sender eposter og SMS vedrørende ditt kundeforhold hos oss.  Som bekreftelse på reservasjoner, påminnelser og ved endring av reservasjoner.
Det sendes ikke ut videre reklame ut over det. Ønsker du nyheter, gode tilbud og konkurranser – meld deg på vårt nyhetsbrev.
Hvis du ikke ønsker disse epostene, kan man enkelt melde seg av dette når som helst nederst i e-postene vi sender ut.

Sikkerhetsregler på Megazone
Vi tar sikkerheten hos oss på alvor. I enkelte aktiviteter er det spesielt viktig å opprettholde en høy grad av sikkerhet. Dette for våre gjester, men også for våre ansatte. Er det noen i deres gjeng som ikke overholder sikkerhetsreglene og utgjør en potensiell risiko for andre, blir vedkommende bedt om å forlate spillet. Det vil ikke bli gitt noen form for refusjon om noen bryter våre sikkerhetsregler.

Erstatningspliktig
Uhell kan skje, men det har også skjedd at noen med overlegg har gått inn for å ødelegge vårt utstyr og/eller lokale.
Dette er helt uakseptabelt og vedkommende som med vilje går inn for å ødelegge, blir stilt erstatningspliktig for innkjøp av nytt utstyr/reperasjon av lokalet.
Vedkommende får heller ikke lov til å besøke oss igjen.

Meldeplikt til andre deltakere
Den som er ansvarlig for å bestille arrangement hos oss, har også et ansvar i å informere de andre som skal være med på arrangementet om våre vilkår.
Spesielt punktet om sikkerhetsregler og at man er erstatningspliktig om man med vilje går inn for å ødelegge vårt utstyr/lokale.

Alkohol og narkotiske stoffer
Vi selger alkohol i våre lokaler. Det er derfor ikke tillatt å medbringe egen alkohol til oss. Det er strengt forbudt i drikke medbrakt.
Man skal ikke være overstadig beruset. Andre rusmidler/narkotiske stoffer er strengt ulovlig.

Forbehold og godkjenning
Vi tar forebehold om feil på sidene og i bookingsystemet. Ved å bruke vår hjemmeside og bookingsystem godtar du våre vilkår og betingelser.
Det kan forekomme feil i bookingsystemet. Vi prøver å løse potensielle dobbeltbookinger så godt det lar seg gjøre. Klarer vi ikke å løse situasjonen, vil vi såklart refundere pengene tilbake.

Booking på Fjellstua i november, desember og januar
Veldig mange ønsker å legge julebordet sitt til oss disse månedene. Mindre bestillinger vil kunne bli flyttet på/kansellert om større bedrifter ønsker å leie Fjellstua ekslusivt (Streetcurling). Om dette er tilfellet for deres booking, vil vi gi dere andre alternativer og/eller en hyggelig pris. 

Vi ønsker alle gjester en morsom dag hos oss!

Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Velkommen!