Barnebursdag i oslo

Oslo
barnebursdag-megazone.laser

Barnebursdag midt i Oslo sentrum

Helt siden 1993 har Megazone i Oslo sentrum tilbudt barnebursdag i Oslo. I løpet av en uke har vi i snitt ca. 30-40 stk barnebursdager på besøk hos oss. Det er stor stas og noe vi er veldig stolte av.

Mange velger å legge besøket til oss. Da slipper man alt styret hjemme. Våre ansatte ordner alt! Morsom aktivitet, pizza, brus/slush, kake og is. Det er utrolig morsomt å snakke med foreldrene som kommer på besøk. Mange har selv gjennomført bursdag hos oss når de selv var yngre. Nå tar de med barna. De fleste foreldre blir også med i spillet! 

Det er enkelt å komme seg til oss med kollektivt og om dere ønsker å benytte bil, kan parkeringsplassen ved obos 30 sekunder unna benyttes (les mer om parkering her). Om dere som foreldre ikke ønsker å delta i aktiviteten, kan dere sitte ned, slappe helt av og nyte en god kopp kaffe i vår chillzone (gratis til bursdagsforeldre).

Vi takker alle gjengene som har vært hos oss. Bursdag i Oslo er og kommer til å være det Megazone er aller mest kjent for. Forhåpentligvis kommer vi til å tilby dette til fremtidige generasjoner også. En ting er ihvertfall sikkert – hos oss er hver eneste bursdag unik. Vi gjør alt vi kan for at nettopp dere skal få et fantastisk opphold. Våre service-instillte ansatte strekker seg langt for at nettopp dere skal få en flott bursdag midt i Oslo sentrum. 

Velg ønsket Bursdagsaktivitet under

Laserspill + Streetcurling

Laserspill

Innendørs-paintball

Streetcurling

Hver uke har vi ca. 30-50 bursdager hos oss. Vi er stolte og glade for at dere vil komme på besøk til oss på Megazone

"Datteren vår fylte 9 år. Fantastisk bursdagsfest på Megazone. Populært hos alle barna og topp verter. God pizza også. Dette prøver vi gjerne igjen"

Cathrine Holst