Velkommen til Oslos storstue

Fjellstua

På Megazone midt i Oslo sentrum har vi laftet en hytte innendørs. I vår koselige stue finner man kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling baner. Dette er en ny aktivitet som kun vi tilbyr i Norge. Vi gleder oss masse til å la dere oppleve den varme og hyggelige atmosfæren, samtidig som dere spiller og har det gøy!

På utkikk etter et lokale til deres samling, kickoff, julebord, møte eller bursdag? Banene kan bookes for spill når som helst. Er dere en større gjeng, kan Fjellstua bookes eksklusivt. Alle bedrifter (ikke ENK) kan få faktura hos oss.

Les mer om de forskjellige bedriftsarrangementene vi tilbyr ved å klikke på denne lenken. 

Klikk deg inn på knappene under for mer informasjon

Booking kan gjøres direkte på vår nettside.

Svar på vanlige spørsmål

Streetcurling er «mini-curling» på syntetisk is. Det er ikke kaldt i vårt lokale. Reglene er de samme som i ordentlig curling. Man kan se likheter mellom Streetcurling og shuffleboard. En veldig morsom aktivitet! Dere vil få all info dere trenger av oss. Du kan også sniktitte litt på briefingfilmen lagd av Olympisk curlingmester Christoffer Svae. Klikk her for film. 

Man-ons: 10.00-22.00
Torsdag: 10.00-00.00
Fre-lør: 10.00-01.00
Søn: 10.00-21.00

Eksklusiv leie av Fjellstua og alle pakker (bedrift/utdrikningslag) kan bookes frem til 01.00 hver dag. Vi holder kun åpent ved forhåndsbestillinger i dette tidsrommet. 

På vår avdeling Fjellstua hvor vi har 4 streetcurlingbaner er det normalt 20 års aldersgrense. Bedrifter kan medbringe ansatte mellom 18-20, men de vil ikke bli servert sprit. På dagtid før kl. 18.00 søn-tir kan foreldre med barn spille. Vi serverer ikke foreldre alkohol når dere spiller sammen med barn. Det vil kunne være andre i lokalet som drikker. Søndag, mandag og tirsdag vil det være mulig å bestille barnebursdag med Streetcurling. Klikk her for å bestille barnebursdag. 

Bedrifter og andre som leier Fjellstua eksklusivt vil få muligheten til å bestille mat hos oss. Pizza, tapas, gryteretter m.m.. 
Dessverre så tilbyr vi ikke mat til andre. Vi har også et samarbeid med Stortorvet Gjæstgivere til julebordene hos oss. Vi kan ordne bordsetting der før festen på Fjellstua. 

Vi anbefaler absolutt alle å bestille tid før man kommer til oss.
Drop-in kan bestilles inntil 5 dager i forkant. Alle andre pakker kan bestilles lengere frem i tid. 
Fjellstua kan leies eksklusivt og lokalet vil da være stengt for andre. Ved å benytte bookingen under, vil dere se om det er ledig eller ikke.  

Vi har 4 baner med plass til inntil 24 spillere samtidig. Ved eksklusiv leie kan man være inntil 70 personer i vårt lokale. Det vil da være mulig å gjennomføre en turnering. Ved drop-in bestilling er antallet maks 24 stk. Det samme gjelder bursdagspakker søndag-tirsdag. 

Trykk på en av de 6 «knappene» under. Velg riktig kategori. Drop-in kan kun bestilles 5 dager i forkant. Andre pakker kan bookes lengere frem i tid. 

Er dere en AS bedrift med god likviditet, kan vi gi dere faktura på alt. Dette ordner vi når dere kommer til oss. Et lite skjema som må fylles ut. Leie, mat og drikke – alt kan settes på faktura. 

Veldig mange bedrifter legger julebordet sitt til oss i nov-jan. Spesielt torsdager, fredager og lørdager blir raskt fullbooket. Vi serverer ikke julemat, men kan tilby en god juletapas. Veldig mange drar først til vår samarbeidspartner Stortorvet Gjæstgiveri. 

Lokalet er pyntet til jul mellom 1.nov og godt ut i januar. Vi ordner med skikkelig koselig julestemning, streetcurling og en populær digital musikkquiz om ønskelig. 

Takk til alle bedriftene som har vært på besøk

og mange flere.....