Velkommen til

Fjellstua

På Megazone midt i Oslo sentrum har vi laftet en hytte innendørs. I vår koselige stue finner man kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling baner. Dette er en ny aktivitet som kun vi tilbyr i Norge. Vi gleder oss masse til å la dere oppleve den varme og hyggelige atmosfæren, samtidig som dere spiller og har det gøy!

Fjellstua kan bookes som et unikt møtelokale på dagtid. Eksklusivt på kveldstid. Venner, bedrifter, utdrikningslag og samlinger.

Drop-in kan bookes 5 dager i forkant. Andre pakker kan bookes 6 mnd frem i tid. Fjellstua er stengt når lokalet er booket eksklusivt. 

Vi anbefaler alle å bestille før dere kommer.

Streetcurling er «mini-curling» på syntetisk is. Det er ikke kaldt i vårt lokale. Reglene er de samme som i ordentlig curling. Man kan se likheter mellom Streetcurling og shuffleboard. En veldig morsom aktivitet!

Man-ons: 10.00-22.00
Torsdag: 10.00-00.00
Fre-lør: 10.00-01.00
Søn: 10.00-21.00

Eksklusiv leie av Fjellstua og alle pakker (bedrift/utdrikningslag) kan bookes frem til 01.00 hver dag. Vi holder kun åpent ved forhåndsbestillinger i dette tidsrommet. 

På vår avdeling Fjellstua hvor vi har 4 streetcurlingbaner er det normalt 18 års aldersgrense. På dagtid før kl. 18.00 man-tir kan foreldre med barn spille. Vi serverer ikke foreldre alkohol når dere spiller sammen med barn. Det vil kunne være andre i lokalet som drikker. Søndag, mandag og tirsdag vil det være mulig å bestille barnebursdag med Streetcurling. Klikk her for å bestille barnebursdag. 

Bedrifter og andre som leier Fjellstua eksklusivt vil få muligheten til å bestille mat hos oss. Pizza, tapas, gryteretter m.m.. 
Dessverre så tilbyr vi ikke mat til andre. 

Vi anbefaler absolutt alle å bestille tid før man kommer til oss.
Drop-in kan bestilles 5 dager i forkant. Alle andre pakker kan bestilles lengere frem i tid. 
Fjellstua kan leies eksklusivt og lokalet vil da være stengt for andre. Ved å benytte bookingen under, vil dere se om det er ledig eller ikke.  

Vi har 4 baner med plass til inntil 24 spillere samtidig. Ved eksklusiv leie kan man være inntil 70 personer i vårt lokale. Det vil da være mulig å gjennomføre en turnering. Ved drop-in bestilling er antallet maks 24 stk. Det samme gjelder bursdagspakker søndag-tirsdag. 

Trykk på en av de 6 «knappene» under. Velg riktig kategori. Drop-in kan kun bestilles 5 dager i forkant. Andre pakker kan bookes lengere frem i tid.