fbpx Skip to content

— En gave alle setter stor pris på!

Gavekort på aktivitet

Vi selger populære digitale gavekort på aktivitetene du kan gjennomføre hos oss. Velg aktivitet og verdi, så sender vi gavekortet/gavekortene direkte til mottaker eller til din e-post.

Gavekortene kan enkelt skrives ut om dere ønsker det.

Dere mottar et gavekort med en unik gavekortkode. Denne kan brukes på vår nettside når man bestiller. Da blir summen trukket fra. Velg aktivitet og antall personer/verdi under.

Vi gleder oss masse til å treffe deg/dere! 

Viktig informasjon:
Vedkommende som kjøper gavekortene vil motta en e-post med linker til gavekortene når betalingen er gjennomført. Man kan også velge å sende gavekortet direkte til mottakeren via e-post eller sms (Det er også mulig å sette utsendelsen til et senere tidspunkt, f.eks julaften).

Koden som blir generert brukes på vår nettside ved booking. I «handlekurven» står det rabattkode/gavekort. Legg inn koden der. Om ikke hele beløpet benyttes, vil man ha en restverdi på koden som kan brukes ved en senere anledning. 

Gavekortene betales med betalingsløsning fra klarna. Du kan velge å betale alt med en gang, delbetale eller klarna-konto.
Kjøper dere flere gavekort, må dere sette en generell tekst i feltet «Din tekst her». Skriv f.eks » God jul! Hilsen xxxx»

Send oss en e-post på [email protected] hvis dere har spørsmål om gavekortløsningen.

Prøv lykken!
Kindly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...
Avslutt

Kupongen er sendt til din e-post :)
Vinn premier for 56.000kr på julaften!
Du har sjansen til å stikke av med Megazone sitt gullkort til en verdi på 50.000kr, Playstation 5 og rabatt på aktivitet. Føler du deg heldig? Prøv lykken!
* Du kan kun spinne hjulet en gang!
* Det gjennomføres en trekning den 24.12.20 av alle som har vunnet et lodd
* Kun 1 vinner av gullkortet og 1 vinner av Playstation 5
* Gullkortet har en verdi på 50.000kr (Aktivitet hos oss)
*Vinnersjanse = 1/antall deltakere
Check your email to get your winning coupon!X