Spørsmål og svar

Priser

Vi har 65 forskjellige priser. Det ville blitt veldig rotete å listet opp alle. Du må trykke «bestill aktivitet», velge hva slags gjeng dere er – så velge aktivitet. Du vil da nederst på siden se de forskjellige pakkene og priser for den valgte aktiviteten.

Generelt

Det er fullt mulig å bare komme til oss i vår åpningstid. Noen ganger har vi ledig tid, noen ganger ikke.

Det er derfor anbefalt å også booke drop-in. Ikke helt logisk iht. navnet “drop-in”, men med flere års erfaring har vi erfart at de aller fleste setter pris på å kunne booke enkeltspill før man ankommer senteret.

Det hender vi leier ut hele stedet eksklusivt til bedrifter/organisasjoner. Da vil det ikke være mulig å komme på drop-in. Gå derfor inn og book dette før dere kommer.

Drop-in kan kun bookes inntil 5 dager i forkant av gjennomføringen.

Det er ingen unntak på denne regelen.

Om det er flere som har booket samtidig som dere, vil vi sette dere sammen.

Dette kan du sjekke når du gjennomfører bookingen. Ser du noen kl.slett som har færre ledige plasser, betyr det at dere kommer til å bli satt sammen med andre.

Det er ikke mulig å betale drop-in pris og forlange å få hallen alene. Ønsker dere hallen alene må dere gå for en av våre andre pakker. Bursdagspakke, firma eller utdrikningslag.

Selv om det ikke står noen oppført når du booket, vil det kunne være andre som booker inn etter dere. Dette til info.

Vi ønsker at du selv tar en vurdering på dette. 

Laser (selve strålen) er ikke farlig for noen. 

Spiller du sammen med mange andre spillere, kan det være litt «tempo» i hallene. Man skal i utgangspunktet ikke løpe hos oss, men vi vet at noen får litt overtenning. Mørke rom. Man kan fort løpe inn i hverandre. Tar man det selv helt med ro og finner seg en plassering hvor ingen andre kan løpe i deg, er det lite som kan skje. 

Skal dere spille laserspill eller innendørs-paintball er det anbefalt å komme med helt vanlige klær. De som gir «alt» vil oppleve å kunne bli ganske varme. Noen velger å ta på treningstøy, men det er absolutt ikke nødvendig. 

Skal dere på Fjellstua er det helt vanlige klær som er anbefalt. 

Utendørs-escape game: Kle dere etter været. Husk solkrem om dere skal gjennomføre dette midt på sommeren!

Vi har åpent neste hele året. 

Dager vi ikke holder åpent
-17.mai 
-Lille julaften
-Julaften
-1 og 2 juledag
-Nyttårsaften
-1 og 2 nyttårsdag

To dager i året holder vi også stengt for å gjennomføre sommerfest og julebord til våre ansatte. På disse dagene vil bookingen være stengt. 

Alle studenter med gyldig student-ID får 20% rabatt hos oss. Dette gjelder kun på drop-in priser. 

Vi er et utested med servering. Medbrakt alkohol er ikke tillatt. Har dere med alkohol, må dette settes i våre garderobeskap (gratis). 

Dere legger inn bestilling på vår nettside. Det er ingen direkte betaling. Dere vil motta en link på SMS og E-post. Her kan dere velge å betale med Klarna. Om bookingen ikke er betalt når dere ankommer, kan dere betale i vår kasse. Vi tar kort og kontanter. 

Bedrifter kan få faktura fra oss. Et skjema som fylles ut ved ankomst. 

Vi tilbyr ledsagere 2 runder til prisen av 1 på laser og innendørs-paintball. 

Om dere bestiller via nettsiden så bestill 2 runder. Når dere kommer til oss, vil ledsager kun betale for 1 runde. 

Er det planlagt å kun spille en runde, tilbyr vi ingen reduksjon i prisen. 

Barnebursdag

Vi ønsker at alle skal benytte vårt bestillingsystem på nettsiden for bestilling.

Trykk her for å komme til barnebursdag-bestillingen.

Velg hva slags aktivitet dere ønsker. Så legger dere inn informasjon om selskapet og velger evt. tillegg. 

Dere får tilsendt en e-post og en sms med bestillingsbekreftelse. Les denne nøye. Her kan dere også i etterkant bestille pizza selv. 

Mye viktig informasjon blir sendt på e-post. Les denne nøye. Ta kontakt med oss om noe er uklart. 

Dere har 2 alternativer

1: Klarna betaling
Når dere har lagt inn bestillingen vil dere motta en e-post og en sms fra oss med en link. Klikk på linken. Her vil du få mer informasjon om gjennomføringen av bursdagen hos oss, muligheten til å legge til ekstra tillegg (pizza e.l) og betale via Klarna. Vennligst ikke betal noe som helst før alle tillegg/mat er lagt til. 

2: Betal når dere kommer til oss
Når dere kommer til oss for gjennomføringen kan dere betale i vår kasse på Megazone. Dere må altså ikke forhåndsbetale med Klarna. Det er kun et tilbud til de som ønsker det. 

Dessverre så kan man ikke spise før man gjennomfører aktivitet hos oss. For at logistikken skal gå opp, må alle gjennomføre aktivitet før bespisning. Som oftest er det noen som har begge våre bursdagsrom samtidig som dere spiller. 

En vanlig bursdag hos oss fungerer slik:

1: Dere møter opp til avtalt tid
2: Vi tar med gjengen inn i briefingrommet vårt. Her kan alle ta med jakker, sekker e.l med inn i rommet.
3: Vi gjennomfører aktiviteten.
4: Etter endt aktivitet får dere et av våre bursdagsrom tilgjengelig i 50 min.

Om dere har bestilt pizza fra oss, blir denne satt ut rett før bursdagsgjengen er ferdig med aktiviteten. Vi setter drikke som er bestilt på bursdagsrommet.

Foreldrene holder orden på bespisningen. Vi har egen vannstasjon hvor dere også finner ekstra bestikk, tallerkener, papir m.m..

Merk: Det er ikke lov til å medbringe egen mat eller drikke. Det er lov til å ta med egen kake/kaker, men ikke snacks. Det er heller ikke lov til å medbringe «fyrverkeri» eller konfetti. Vi har begrenset med tid til rydding og vask før neste bursdagsgjeng skal ha rommet. 

Når dere gjennomfører bestillingen på vår nettside, får dere opp muligheten til å bestille pizza.

Dette kan gjøres med en gang, eller dere kan vente til det nærmer seg. Hvorfor vente? Noen ønsker å vite nøyaktig hvor mange som kommer. Kanskje noen har allergier man også må ta hensyn til?

Når det kommer til spørsmål om hvor mange pizza man burde bestille, så kommer det helt ann på alderen på bursdagsgjengen. Vi får pizza levert fra Pizzabakeren. Vanlig pizza er 40 cm og glutenfri er 30 cm. 

Du kan legge inn pizzabestilling selv når det nærmer seg på vår nettside. I e-posten og sms’en du fikk når du bestilte, står det informasjon om dette.

Du kan også ringe inn til oss, så legger vi det inn for deg. Pizzabestillingen må være gjennomført senest 2 dager før arrangementet.

Pizzabakeren tilbyr glutenfri pizza. Det er også mulig med vegansk ost om ønskelig. 

Det er ingen fastsatt aldersgrense på laserspill hos oss. Men, vi anbefaler at barna er minimum 6 år. Noen venter også til barna fyller 7 år.

På Indoor Paintball er aldersgrensen 13 år uten unntak. Her må alle HA fylt 13 år før man kan spille. Dette går på vår forsikring og tillatelse fra politiet. Legitimasjon må fremvises og godkjennelse fra foreldre må medbringes. Lapp eller sms fungerer.

Det er røykfylt i våre laserhaller. Mye diskolys og litt høy musikk. Dette kan for noen være litt skummelt. Våre ansatte passer på så alle får en fin opplevelse og gir beskjed til de ansvarlige for selskapet om det skulle være noe.

Vi håndterer aktiviteten fra start til slutt. Dere kan nyte en god kaffe og slappe helt av i vår «Foreldre Chillout lounge». 

Det er også noen som ønsker å bli med i spillet. Om det er plass, så kan dere selvfølgelig bli med!

Når dere har bursdagsrommet så setter vi frem pizzaen og deler ut brus. Her er det dere som håndterer spisingen. Kake m.m.. 


Helt vanlige hverdagslige klær. Alle skal ha på seg sko når de spiller hos oss.

Man kan fort bli litt svett og sliten, så det er ingen grunn til å ta på finstasen. Da anbefaler vi heller litt mer sportslige klær.

Vi har en egen stasjon med alt dere trenger. Tallerkener, bestikk, kakespader, kopper, servietter, vannmugger…

Vi anbefaler at de som har bestilt bursdagen kommer litt før for å ta imot gjestene som kommer.

Det er ikke så mye å gjøre hos oss i ventetiden. Kommer man veldig tidlig, blir man nødt til å “henge” uten å gjøre så mye. Det kan også være veldig mange hos oss samtidig.

Vi har lagt inn en liten tidsbuffer, så det skal gå fint å møte til oppsatt tidspunkt.

Vi har godkjenning fra direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA). Laseren er helt ufarlig. Det er ikke farlig å få laser i øynene.

Røyken er vannbasert, ikke noen skumle kjemikalier.

For de med epilepsi må dere selv ta en vurdering på om det er lurt eller ikke. Det er noen få strobelys hos oss og diskolys som “skyter” lysstråler i forskjellige farger. Kom gjerne innom på befaring før bestilling/deltakelse i en bursdag.

Vi har kun pakkepriser på bursdag. Det vil si at det ikke er noen forskjell i pris på antall deltakere. 

Prisen vil bli noe høyere/lavere mtp. antall pizza som blir bestilt. 

Det medfølger en enhet med drikke til hver deltaker som møter opp i bursdagen. Det følger også med en bursdags t-skjorte som er veldig populær til bursdagsbarnet. Om det er flere bursdagsbarn, kan dere legge til flere t-skjorter. 

Pizza er ikke inkludert i pakkeprisen. 

Våre bursdagsrom er håndmalt av en dyktig kunstner. Det er ikke lov til å ta med egen pynt og henge dette på vegger eller i taket. Normalt får dere bursdagsrommet med en gang etter aktivitet. Det er andre bursdagsselskaper som har dette når dere har aktivitet. Derfor er det lite tid til å pynte. 

Konfetti og lys som må tennes på er dessverre ikke lov. 

Om dere er flere enn 24 stk, må dere legge inn en booking på 3×20 min laserbursdag. Vi kan ha 24 spillere samtidig i hallen. Er dere flere må vi dele opp i lag og spille litt kortere runder. Alle vil få spilt like mye. 

OBS: Bursdagsrommene våre er beregnet for maks 24 stk. Det vil nok gå fint å ha noen flere, men – det blir trangt. Om man er mange i en bursdag kan man også vurdere å spise et annet sted. 

Teambuilding / Firmafest

Vi har nok flere pakker som passer til dere! Trykk på “Teambuilding / Firmafest”, på vår forside. Velg så den aktiviteten dere ønsker å gjennomføre hos oss. 

Dere vil da få muligheten til å legge inn antall. Pakkene som passer gruppen vil bli synlige. Der står pris og informasjon om selve gjennomføringen.

Laserspill passer for absolutt alle. Indoor Paintball er en aktivitet som gjør litt vondt. Operation Mindfall er en utendørsaktivitet – perfekt teambuilding! Streetcurling er en morsom «ikke-svett» aktivitet som passer for alle. Aldersgrense 20 år på Fjellstua. Skeeball er en morsom aktivitet for en mindre gjeng. 

Her må dere velge etter eget ønske. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsket et spesialtilpasset arrangement. Det er også mulig å leie hele Megazone og Fjellstua for større bedrifter. Ta kontakt for pristilbud. 

Våre pakker passer også til mindre grupper. Om dere ikke ønsker eksklusivt spill, så vil vi anbefale dere å booke drop-in.

Drop-in kan bookes 5 dager i forkant av arrangementet. Dere vil da potensielt bli satt sammen med andre spillere. Unge eller gamle.

Legg inn hvor mange dere tror dere kommer til å bli. Alle våre bedriftspakker tilbyr hallen/hallene eksklusivt. Gi oss gjerne beskjed noen dager før på nøyaktig antall, så klargjør vi til det riktige antallet.

Om det skulle bli +- 2-3 personer, så trenger vi ikke informasjon om dette.

Vi har kapasitet! To store haller og hele Fjellstua i underetasjen. Vi kan også ta imot opptil 150 personer på Operation Mindfall – Utendørs escape-game.

Vi tar imot hele gjengen og deler dere opp i grupper/lag som gjennomfører forskjellige aktiviteter. Det er fullt mulig å leie hele Megazone eksklusivt.

Vi kan ordne god mat, drikke m.m når dere leier hele lokalet. En perfekt bedriftsaktivitet midt i Oslo sentrum.

Send oss en henvendelse direkte på post@megazone.no, så hører dere fra vår eventansvarlig.

Ved leie av Fjellstua eksklusivt kan vi tilby bedrifter et bredt utvalg i mat. Pizza, Tapas, gryteretter m.m…

Vi har egen bar med forskjellige øltyper, cider og drinker på tapp. 

Om dere ønsker å kun gjennomføre aktiviteter, så finnes det er rikelig utvalg av restauranter i Oslo. Vi kan spesielt anbefale Oslo Streed Food som ligger rett ved siden av oss. Dere kan også se vår liste med flere anbefalte restauranter HER. 

AS’er kan få faktura hos oss. Et fakturaskjema fylles ut ved ankomst. Bedriftens navn, org.nr, kontaktperson, EHF/E-post om om faktura skal merkes med noe speielt. 

Dere blir bedt om å fylle ut fakturaskjema når dere kommer til oss. Dette må også signeres før dere drar.
Vår leverandør Klarna tilbyr også faktura til bedrifter. Velg dette om dere kun skal gjennomføre aktivitet. 

Drikke og mat kan også settes på faktura etter avtale.

Merk: Før ankomst sjekker vi bedriften. Vi gir beskjed i forkant av arrangementet om dere ikke får invilget muligheten til å få faktura fra oss. ENK får dessverre ikke faktura. 

Det er en 7 dagers avbestillingsfrist på aktivitet hos oss. Dette godtas ved bestilling / våre vilkår. 100% av summen vil bli etterfakturert om dere avbestiller eller ikke møter til deres arrangement. 

Utdrikningslag

Megazone har hundrevis av utdrikningslag hvert eneste år. Noen små og noen store. Vi har pakker som passer til alle grupper.

I høysessong kan det være vanskelig å finne ledige tidspunkt, spesielt i helg. Book tidlig!

Mange ønsker å spille utendørs paintball. Dette kan også bookes tidlig.

Vi holder av alle lørdager i mai og juni ekslusivt til utdrikningslag. Dere vil derfor slippe å ha mange barn løpende rundt dere. 
Disse lørdagene vil vi også ha muligheten til å servere alkohol på hele huset. 

Gå til forsiden og trykk på «utdrikningslag» for mer informasjon. 

Våre eksklusive pakker passer for de som er en litt større gjeng. Om dere kun er noen få som ønsker aktivitet må dere booke drop-in. Dette kan gjøres 5 dager i forkant.

Det er minimum 10 stk som må bookes/betales for å kunne spille utendørs paintball.

Utendørs paintball på Hellerudsletta/Exporama er blitt en veldig populær begivenhet for utdrikningslag i Oslo. Vi har gjennomført flere tusen utdrikningslag der ute og har et veldig bra opplegg klart til dere.

Dere må ta dere til Skjetten/Exporama. Her vil en av våre ansatte møte dere.
Vi gjennomfører briefing før vi starter spillet.

Dere har banen for dere selv. Ta på dere treningsklær/hverdagslige klær. Overtreksdresser kan kjøpes av oss til 40kr stk.

Vi spiller musikk og selger drikke om dette er ønskelig.

Privatpersoner kan ikke betale med faktura hos oss. ENK får dessverre heller ikke faktura. Vi ser helst at en person betaler for gildet.

Med vipps kan dere enkelt fordele kostnadene senere. 

Vi tilbyr også forhåndsbetaling med Klarna. Klarna tilbyr forskjellige løsninger. 

Inne på Megazone og Fjellstua i Oslo sentrum selger vi alkohol. Det er derfor ikke lov til å nye medbrakt. Vi er å anse som en bar. Normale sjenkeregler gjelder. Det er ikke lov til å være overstadig beruset. 

På vår utendørs-paintballbane selger vi ikke alkohol. Her kan dere ta med medbrakt. Vi minner om at man ikke får spille om man er overstadig beruset. 

 

Det kan fort skje at det både er voksne og barn hos oss. Men, i høysessong av utdrikningslag (alle lørdager i mai og juni) kan man ikke bestille barnebursdag hos oss. Lokalet er da forbeholdt utdrikningslag.