Utdrikningslag / Voksenbursdag

Oslo
innendors-paintball
Utdrikningslag & voksenbursdag midt i Oslo sentrum

Helt siden 1993 har Megazone i Oslo sentrum tilbudt utdrikningslag. Vi er så heldige å ha blitt et naturlig sted alle utdrikningslag vil komme innom for å gjennomføre en morsom aktivitet. Mars 2022 åpnet vi også en egen bar i vår underetasje med 4 Streetcurlingbaner. Mange velger å gjennomføre enten laserspill, innendørs-paintball eller et av våre escape-games, for så å ta en time Streetcurling i etterkant. Våre utdrikningslagpakker passer også perfekt som voksenbursdag eller en større vennegjeng som ønsker å finne på noe gøy. Pakkene under kan bestilles langt frem i tid. På den måten kan dere sikre dere plassen. 

I samarbeid med Highjump, kan vi også tilby utendørs-paintball kun 15-20 min utenfor Oslo sentrum. Klikk deg inn for mer info på utendørs-paintball.

Alle lørdager i mai og juni er forbeholdt utdrikningslag hos oss. Da er det kun voksne som er velkomne til vårt senter. Vi har da også servering i begge våre etasjer. Det blir fort fullbooket.

OBS:
Vi minner om at medbrakt alkohol ikke er tillatt. Blir dere tatt i å drikke medbrakt, må dere dessverre forlate vårt lokale.   

Vi gleder oss masse til å treffe dere!

Velg ønsket utdrikningslag-aktivitet under

Laserspill

Innendørs-Paintball

Utendørs-Paintball / Leie utstyr

Operation Mindfall

Streetcurling

Vi er blitt et naturlig sted for utdrikningslag å besøke. Det setter vi veldig stor pris på!

"Gjengen storkoste seg. Flott lokale, hyggelige ansatte og morsom aktivitet. Håper noen gifter seg snart igjen, så vi kan komme på besøk med gjengen! :D"

Kristian Lysåker