Barnebursdag laserspill + Streetcurling

Vi har satt sammen to av våre populære pakker. 

Vi er så heldige å få lov til å arrangere titalls laserspillbursdager hver eneste uke. Laserspillbursdag er i løpet av årene blitt Oslos aller mest populære barnebursdag. Nå har vi også lagt til en time Streetcurling på vår avdeling Fjellstua i samme pakke. Fjellstua er i samme lokale som Megazone. 

Dere vil først bli tatt imot på Fjellstua. Her vil dere få info og en rask opplæring i streetcurling før dere spiller og har det gøy i 50 min. Så tar vi dere med opp på briefingrommet til laserspill. Vi spiller så en time laser. Etter dette får dere et av våre bursdagsrom tilgjengelig i 50 min. Her kan dere bestille pizza igjennom oss. Ta gjerne med kake e.l. selv. (potetgull, popcorn er ikke tillatt). Totalt ca. 3 timer hos oss!

Foreldre kan bli med i spillet, eller nyte en varm kopp kaffe og slappe av i vår «foreldre chillout-lounge» mens vi holder gjengen i aktivitet. Vi klargjør bursdagsrommet og setter frem mat/drikke. Foreldrene tar over styringen på bursdagsrommet. 

Barnebursdag på Megazone selges som en pakke, hvor dere får hele Fjellstua, laserhallen og bursdagsrommet for dere selv. Det er altså ikke en pris pr.person. Samme pris på pakken om dere er 10 eller 24 stk. Maks 24 stk i denne pakken. 

OBS: Bursdagspakke/pris kan kun bestilles av bursdager med barn i alderen 6-15 år.

Det blir sendt en betalingslink fra Klarna når dere har lagt inn bestillingen. Bursdagspakken kan også betales når dere kommer til oss. 

Se ledig kapasitet og bestill under filmen (kun film av laserspill foreløpig – Klikk HER for å se en film av Fjellstua med voksne)

Vi gleder oss masse til å treffe der

Vi har samlet alle spørsmål vi får vedrørende bursdagsfeiring hos oss.

Laserspill + Streetcurling bursdag kan kun bestilles Søn-Tir før kl 18.00. Fjellstua er forbeholdt voksne grupper utenom disse tidene.