Barnebursdag laserspill

En veldig populær bursdag i Oslo

Vi er så heldige å få lov til å arrangere titalls laserspillbursdager hver eneste uke. Laserspillbursdag er i løpet av årene blitt Oslos aller mest populære barnebursdag. 

Dere vil først få en gjennomgang av spillregler før vi starter aktiviteten. Etter endt aktivitet får dere et av bursdagsrommene hvor vi kan servere dere pizza. Brus/slush til alle og bursdagsgave til bursdagsbarnet følger med i pakken. Om ønskelig kan dere ta med kake selv (Potetgull, popcorn e.l. er ikke tillatt). 

Foreldre kan bli med i spillet, eller nyte en varm kopp kaffe og slappe av i vår «foreldre chillout-lounge» mens vi holder gjengen i aktivitet. Vi klargjør bursdagsrommet og setter frem mat/drikke. Foreldrene tar over styringen på bursdagsrommet. 

Barnebursdag på Megazone selges som en pakke, hvor dere får hallen og bursdagsrommet for dere selv. Det er altså ikke en pris pr.person. Samme pris på pakken om dere er 10 eller 24 stk, da dere får hallen og bursdagsrommet helt for dere selv.  

OBS: Bursdagspakke/pris kan kun bestilles av bursdager med barn i alderen 6-15 år.
Det blir sendt en betalingslink fra Klarna når dere har lagt inn bestillingen. Bursdagspakken kan også betales når dere kommer til oss. 

Se ledig kapasitet og bestill under filmen.

Vi gleder oss masse til å treffe dere!

Vi har samlet alle spørsmål vi får vedrørende bursdagsfeiring hos oss.