Teambuilding Innendørs-Paintball

Klare for Innendørs-Paintball?

Klare for et skikkelig adrenalin-rush? I en av hallene på Megazone kan dere få prøve innendørs-paintball midt i Oslo sentrum. Vi starter det hele med en grundig gjennomgang av utstyret, sikkerhetsregler og regler på hvordan man skal spille. Etter dette er det opp til dere å ta laget til seier! 

Innendørs spiller vi med gummikuler, også kjent som «reball». Dette er kuler uten maling, så man ikke blir tilgriset av søl. Hver spiller har ubegrenser med kuler under spillet. Alt utstyr dere trenger stiller vi med. 

Vi legger opp til en passende turnering med noen pauser underveis. Man blir god og varm og noen blåmerker kan forekomme.
Ingen skal være overstadig beruset når man spiller innendørs-paintball. Da blir man tatt ut av spill for egen og andres sikkerhet.

Klare for action? Vi gleder oss masse til å ta dere imot. 
Sjekk ut ledig kapasitet og legg inn reservasjon under. 

Alle bedrifter hos oss (ikke ENK) kan få faktura. Det er ingen betaling på nettsiden. Legg inn reservasjon så ordner vi med faktura når dere kommer til oss.

 

Advarsel: Dette er ikke for alle. Innendørs-paintball med gummikuler kan gjøre vondt om man blir truffet utenfor beskyttelsen. Om dere er usikre, anbefaler vi å bestille laserspill som passer for alle.